ENTRENAMENT

EL CENTRE DE REFERÈNCIA DE FISIOTERÀPIA I ENTRENAMENT A REUS!

Ajustem els entrenaments a les teves necessitats. Millora exponencialment el teu nivell!

Vols entrenar individualment o en grup? No et preocupis, a Return To Play adaptarem en tot moment el teu entrenament per poder exigir el màxim a l’esportista. Farem una primera valoració que ens dirà quin és l’estat exacte de l’esportista per poder programar el treball de manera més personalitzada.

Entrenament Individual

El pla d’entrenament serà específica per a tu i els objectius que tinguis plantejats. Es requereix un pla 100% individualitzat. Per això sempre tindràs al teu costat un professional de Return To Play, el qual estarà en constant formació, innovant les tasques i plantejant diferents exercicis adaptats a tu.

Entrenament Grupal

Per la nostra experiència entenem que hi ha determinats entrenaments que és millar treballar-los en grup. Creiem que podeu treballar intensament i alhora gaudir-ho.

Totalment compatible en treure la teva millor versió o tractar de superar una lesió.

Podreu gaudir de cada tasca, sessió i del clima de treball.

Per tal de dur a terme les sessions de readaptació esportiva de manera eficaç i obtenir bons resultats Return To Play disposa de professionals graduats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i alhora, compta amb màquines de musculació de la marca Salter, fabricant principal europeu d’equipament fitness professional.

CONTACTA’NS